BESTEL EEN BOEKET ZAKELIJK

Tesselflower is een bloem- en cadeauwinkel in Den Burg op Waddeneiland Texel. Tesselflower stelt de mooiste boeketten samen, voor elke gelegenheid, en met de kwaliteit die u van de echte bloemist mag verwachten!

BEZORGING OP HEEL TEXEL

Tesselflower bezorgt bloemen op heel Texel, altijd vers van de kweker bij u of bij iemand anders thuisbezorgd. Bestellingen vóór 13.00 uur geplaatst kunnen op dezelfde dag nog worden bezorgd. Op zon- en feestdagen hebben wij geen bezorgdienst. De bezorgkosten op Texel bedragen € 5,-. 

DIRECT BESTELLEN

 ​U kunt bij Tesselflower kiezen uit maar liefst negentien mooie boeketten, in vijf formaten. Maak hieronder uw keuze en kies daarna het gewenste formaat. De foto's tonen de boeketten in het formaat middel. Boeketten bestellen via onderstaande webshop is alleen mogelijk voor bezorging op Texel. De bezorgkosten hiervoor bedragen € 5,-. 
Wilt u een boeket graag laten bezorgen buiten Texel? Neem dan telefonisch (0222-321999) contact met ons op. Bezorgkosten hiervoor bedragen € 7,50. Onderstaande prijzen zijn exclusief bezorgkosten. 

Zakelijk Bestellen

Bedrijfsgegevens

Naam Bedrijf

Bestelling

Maximaal 150 tekens.

Bezorggegevens

Bestellingen worden standaard geleverd in de middag. Mocht dat geen optie zijn, laat het ons dan weten. Bij uitzondering is het mogelijk een ochtendbezorging te plannen. Boeketten besteld voor 13.00 uur kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden. Is het al 13.00 uur geweest maar wilt u toch nog graag een boeket bestellen voor dezelfde dag? Bel dan even naar 0222-321999