Altijd verse bloemen in huis of op het werk

Altijd genieten van een verse bos ruikers in huis of op de zaak? Kies voor het Tesselflower bloemenabonnement. Eenvoudig te bestellen!

Met boeketten rechtstreeks van de kweker en de volgende dag bij u op tafel of op het werk afgeleverd. Onze stylist zorgt altijd weer voor een verrassend vormgegeven boeket, passend bij het seizoen. Doordat u zelf beslist over het formaat van het boeket is het ook mogelijk voor kleine boeketjes voor op hotelkamers of in vakantiewoningen iets kiezen. Om extra lang van te genieten!

Opties voor logiesverstrekkers op Texel

Voor verhuurders van bijvoorbeeld vakantiehuisjes op Texel bieden wij voordelige opties, buiten het bloemenabonnement om. Zo verrast u uw gasten altijd met een vers bosje bloemen en gezelligheid! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

boeketten

Direct bestellen

De boeketten worden naar eigen inzicht door ons samengesteld. Uiteraard met veel zorg en aandacht door een van onze ervaren bloemisten. Er zullen vaak mooie seizoensbloemen in de boeketten te vinden zijn. Probeer het snel en laat u verrassen! U sluit het abonnement via onderstaand formulier eenvoudig af.

 

 

Abonnement S

Een prachtig, stijlvol en compact boeket dat elke woonkamer gezelliger maakt. Naar inzicht van de bloemist samengesteld, altijd wisselend en voorzien van de mooiste seizoensbloemen. Inclusief bezorging!

€24,95

Abonnement M

Laat u verrassen door dit mooie, volle boeket dat elke woonkamer gezellig maakt. Naar inzicht van de bloemist samengesteld, altijd wisselend en voorzien van de mooiste seizoensbloemen. Inclusief bezorging!

€34,95

Abonnement L

Dit boeket zal elke woonkamer laten stralen. Een prachtig groot boeket, samengesteld naar inzicht van de bloemist. Altijd verrassend en voorzien van de mooiste seizoensbloemen. Inclusief bezorging!

€44,95

Mocht het geen optie zijn om de bezorging in de middag te laten plaatsvinden, laat het ons dan weten. Bij uitzondering is het mogelijk een ochtendbezorging te plannen. Boeketten besteld voor 13.00 uur kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden. Bestelt u na 13.00 uur, dan plaatsen we de bestelling automatisch naar de eerstvolgende voorkeursdag. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen.