UW MOOISTE DAG…

Tijdens de mooiste dag van uw leven wilt u alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Tesselflower heeft ruime ervaring met het verzorgen van bruidsboeketten, corsages en styling op locatie.

BRUIDSBOEKETTEN EN CORSAGES

De mooiste dag van uw leven is pas compleet met een bruidsboeket dat helemaal bij u past. Tesselflower stelt op basis van uw persoonlijke stijl en wensen een mooi bruidsboeket samen en eventueel ook bijpassende boeketten voor de bruidsmeisjes. Ook de corsages voor de bruidegom, getuigen of gasten kunt u door ons laten verzorgen.

AANKLEDING LOCATIE

Tesselflower verzorgt al uw bruidswerk. Zo ook de feestelijke aankleding van de trouwlocatie in de vorm van bloemen. Aankleding van het altaar, de feestlocatie, op het strand, de kerkbanken of een mooi bloemstuk voor op de auto, er is van alles mogelijk.

ALLES VAN A TOT Z GEREGELD

Texel is een unieke trouwlocatie met oneindig veel mogelijkheden. Zo kunt u trouwen op het strand of in een schapenboet en hebben we fantastische bakkers voor een heerlijke bruidstaart op het eiland. In samenwerking met Trouwen Texel kunnen wij u alles uit handen nemen. Van locatie tot fotografie en zelfs de catering.

Neem contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen en de mogelijkheden te bespreken. 

neem contact op